ФК Олександрія узгодила перехід форварда Шахтаря: трансфер стане рекордним для клубу

Переглядів 940
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
ФК Олександрія узгодила перехід форварда Шахтаря: трансфер стане рекордним для клубу
Андрій Кулаков. Фото: ФК Шахтар
Футбольний клуб Олександрія домовилася про придбання українського нападника Андрія Кулакова, який належить донецькому Шахтарю. Залишилось узгодити деталі контракту гравця.

Форвард донецького Шахтаря Андрій Кулаков близький до переходу в ФК Олександрія. Клуби вже домовилися про повноцінний трансфер 23-річного футболіста. Про це повідомив журналіст Михайло Співаковський в ефірі ютуб-каналу ТаТоТаке.

Сума угоди не називається, але відомо, що Олександрія заплатить за Кулакова понад 350 тисяч євро. Придбання може стати рекордним в історії клубу.

Зараз йдуть перемовини між ФК Олександрія та гравцем. Сторони мають вирішити фінансові умови контракту Кулакова, який хоче отримувати одну з найбільших зарплат у клубі.

Кулаков є вихованцем академій Металіста та Шахтаря. Нападник так і не дебютував за основну команду донецького клубу.

Контракт футболіста з гірниками дійсний до кінця року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Кулакова у 400 тисяч євро.

Нагадаємо, що цієї зими Олександрію очолив головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань.

На зимову перерву олександрійська команда пішла на п'ятому місці в турнірній таблиці УПЛ, набравши 24 очки у 13 матчах. Друга частина чемпіонату України поновиться на початку березня.

X