Форвард Шахтаря перейшов у турецьку команду: а свого часу він був навіть футболістом Ман Сіті

Переглядів 1391
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Форвард Шахтаря перейшов у турецьку команду: а свого часу він був навіть футболістом Ман Сіті
Оларенважу Кайоде. Фото: Google
Нігерійський форвард Оларенважу Кайоде захищатиме кольори Умранієспора, який виступає в Суперлізі Туреччини. Нападник перейшов у цей клуб на правах оренди.

29-річний нігерійський нападник Шахтаря Оларенважу Кайоде продовжить кар'єру в Суперлізі Туреччини. Форвард на правах піврічної оренди перейшов до Умранієспора. Про це повідомляє офіційний сайт турецького клубу.

Контракт Кайоде із Шахтарем розрахований до 30 червня, після чого нігерієць отримає можливість залишити донецький клуб на правах вільного агента.

У нинішньому сезоні Кайоде не грав за жодну з команд, а до цього на правах оренди захищав кольори іншої турецької команди Сівасспора, виступаючи за яку, за два роки провів 84 матчі та записав до свого активу 19 голів.

Кайоде вже змінив велику кількість клубів. До Сівасспора він у Туреччині також виступав за Газіантеп. А до переходу в донецький клуб нігерієць захищав кольори таких команд, як АСЕК Мімозас, Люцерн, Хартленд, Маккабі Нетанія, Аустрія, Жирона. А у сезоні 2017/2018 Оларенважу навіть належав Ман Сіті після того, як вразив своєю результативністю в матчах за віденську Аустрію.