«FreeMudryk»: Шахтар зробив неочікуваний пост у своєму офіційному твіттері

Переглядів 2320
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«FreeMudryk»: Шахтар зробив неочікуваний пост у своєму офіційному твіттері
Михайло Мудрик. Фото: Google
Український футболіст Шахтаря Михайло Мудрик стає все ближчим до переходу в Челсі. У донецькому клубі натякнули на те, що українець приєднається до лондонської команди.

Донецький Шахтар у своєму англомовному твіттері опублікував новий пост із натяком на завершення трансферу українського вінгера Михайла Мудрика в лондонський Челсі.

«🔜 #FreeMudryk», - йдеться у публікації «гірників». Цей хештег раніше створили фанати лондонського Арсенала, який всерйоз претендував на придбання 22-річного українця та робив три офіційних пропозиції донецькому клубу.

За попередніми даними, Челсі планує офіційно оголосити про підписання контракту з Мудриком сьогодні, 15 січня, на домашньому стадіоні «Стемфорд Брідж», де команда прийматиме в рамках АПЛ та лондонського дербі Крістал Пелес.

Раніше була інформація, що новий головний тренер Челсі Грем Поттер особисто просив купити Михайла Мудрика і керівництво лондонського клубу пішло назустріч, виділивши 100 мільйонів євро на трансфер українського футболіста.

На даний момент Челсі з 25 очками в активі іде на десятому місці в турнірній таблиці АПЛ. Арсенал, який також претендував на українця, з 44 балами є лідером чемпіонату Англії.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

X