«Фундаментальний успіх для прямої кваліфікації на Євро-2024»: італійські ЗМІ оцінили перемогу своєї збірної

Переглядів 6512
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Фундаментальний успіх для прямої кваліфікації на Євро-2024»: італійські ЗМІ оцінили перемогу своєї збірної
Італія -- Україна. Фото: УАф
Італійські ЗМІ висловилися щодо матчу між збірними Італії та України (2:1) в рамках кваліфікаційного турніру до Євро-2024, що відбудеться в Німеччині.

Італійські журналісти здебільшого залишились задоволеними результатом та діями команди, але при цьому відзначають, що напруженість, яку створила Україна у другому таймі, може у майбутньому призвести до проблем для італійців у матчах іншими збірними, і десь сказатись на підсумках відбору.

Gazzetta dello Sport

«Другий тайм розпочався без змін. Атака з глибини за рахунок єдиного форварда Довбика все ще створювала труднощі, також Локателлі довелося відбивати небезпечний удар Зінченка. Потім Довбик з вигідної позиції пробив повз ворота. Ентузіазм на «Сан-Сіро» пішов на спад, і українські вболівальники дали про себе знати».

Журналіст Sportmediaset відзначає емоції і нерви головного тренера збірної Італії, навіть коли команда вигравала у українців з рахунком 2:0.

Sportmediaset

«І незважаючи на зосередженість, Спаллетті не припиняв сварити своїх підопічних на останніх хвилинах, щоб вони тримали високу концентрацію, щоб уникнути нічиєї. Але після трьох хвилин компенсованого часу, зіграного на межі напруги, з Україною в атаці, саме Адзуррі раділи, коли вони знову посміхалися і здобули свою першу перемогу в еру Спаллетті».

Ще одне італійське видання вважає, що підопічні Спалетті зробили значний крок до кваліфікації на Євро-2024. 

Tuttosport

«Італія обіграла Україну з рахунком 2:1 на «Сан-Сіро» у шостому турі кваліфікації Євро-2024. Перша перемога на лаві запасних «адзуррі» для Лучано Спаллетті, який після нічиєї в Македонії вважає, що це фундаментальний успіх на шляху до наступного чемпіонату Європи».

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).