«Шанси є, навіть коли їх немає»: Ребров не здивований грою Італії та вірить у вихід на Євро-2024

Переглядів 2303
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Шанси є, навіть коли їх немає»: Ребров не здивований грою Італії та вірить у вихід на Євро-2024
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров висловив свою думку про нещодавній виїзний матч проти збірної Італії в рамках відбіркових ігор до Євро-2024.

У цій зустрічі національна  збірна України поступилася італійській команді на виїзді з рахунком 1:2 у рамках відбіркового турніру на Євро-2024, що відбувся 12 вересня на стадіоні «Сан-Сіро у Мілані.

Сергій Ребров на післяматчевій прес-конференції поділився причинами невдалого результату у цій грі. 

«Ми зробимо аналіз гри. Італійці не здивували, вони намагалися грати дуже інтенсивно з першої хвилини. Швидкий м'яч допоміг їм. Італійці створювали моменти, але я вдячний хлопцям, що вони повернулися до гри, забили гол і у другому таймі мали моменти, щоб зрівняти рахунок.

Дуже складно грати за два дні на третій. Італія грала дуже інтенсивно, іноді ми не встигали за цим ритмом».

Також тренер висловив свою думку про шанси національної збірної України на кваліфікацію до Євро-2024 після поразки від Італії.

«Шанси є навіть коли їх немає. Ми потрапили до дуже складної групи. Ці дві гри, з Англією та Італією, були ключовими. Якщо дивитися на турнірне становище, то маємо шанси.

На наступні дві гри ми готуватимемося дуже серйозно. Я впевнений, що ми маємо шанси», – сказав Ребров в ефірі ютуб-каналу УАФ.

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).