Футболісти ФК Львів незадоволені звільненням Дулуба: відомо, хто захотів змінити наставника

Переглядів 1454
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Футболісти ФК Львів незадоволені звільненням Дулуба: відомо, хто захотів змінити наставника
Олег Дулуб. Фото: ФК Львів
Сьогодні за ініціативи віце-президента ФК Львів Олексій Боровиков було прийнято рішення прибрати Олега Дулуба з посади головного тренера аутсайдера УПЛ.

За інформацією «ТаТоТаке», рішення про відставку Дулуба ухвалював новий віце-президент ФК Львів Боровиков. Гравці команди та персонал клубу сприйняли новину із невдоволенням.

Головним кандидатом на посаду тренера вважався Мазяр, але керівництво ФК Львів вирішило повернути Анатолія Безсмертного, котрий два роки тому врятував команду від вильоту з УПЛ.

Нагадаємо, що Боровиков увійшов до складу правління ФК Львів у ході зимової передсезонки, запросивши до клубу Володимира Мазяра, який привів до команди півтора десятки новачків.

57-річний Дулуб працював у ФК Львів із 2021 по 2023 рік. Під його керівництвом команда завершила перше коло чемпіонату України останньою, а навесні набрала чотири очки у трьох матчах.

ФК Львів після 17 турів замикає турнірну таблицю УПЛ із 13 очками в активі. Після паузи на матчі збірних на команду чекають три поспіль матчі з лідерами: Динамо, Дніпром-1 та Шахтарем.