Футболка з автографом легенди: розіграш сувеніра для допомоги постраждалим Броварської трагедії

Переглядів 1218
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Футболка з автографом легенди: розіграш сувеніра для допомоги постраждалим Броварської трагедії
Валерій Пригорницький та Біксанта Лізаразю. Фото: Facebook
Український журналіст-броварчанин Валерій Пригорницький оголосив благодійний збір коштів на допомогу постраждалим і родинам загиблих у Броварській трагедії, що сталася внаслідок падіння гвинтокрила на дитячий садок.

Той, хто допоможе будь-якою сумою, має можливість одержати шляхом рандомайзера футболку з автографом футбольної легенди Франції Біксанта Лізаразю.

Щодо цього висловився і сам журналіст Пригорницький, який опублікував цю ініціативу у своїй соціальних мережах.

««Друзі! Сьогодні у Броварах сталася страшна трагедія — впав гвинтокрил на дитячий садок (з яким пов’язане моє дитинство), внаслідок чого загинуло і постраждало багато людей, серед них діти.

Місяць тому на чемпіонаті світу з футболу в Катарі мені вдалося підписати футболку збірної України у легендарного французького футболіста Біксанта Лізаразю — чемпіона світу-1998 і чемпіона Європи-2000. Ви можете допомогти родинам постраждалих у трагедії й отримати цю футболку», — написав Валерій Пригорницький у пості.

Зазначимо, що для участі необхідно переказати будь-яку суму. Збір коштів планують завершити 20 січня, після чого шляхом рандомайзера серед учасників благодійного збору оберуть володаря футболки. Реквізити вказані в пості Валерія Пригорницького.