Гана перемогла Південну Корею: у матчі за участі африканської збірної знову забито п'ять голів

Переглядів 1642
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Гана перемогла Південну Корею: у матчі за участі африканської збірної знову забито п'ять голів
У матчі між збірними Гани та Південної Кореї було забито п'ять м'ячів. Африканська команда перемогла в цій зустрічі з рахунком 3:2 та здобула перші три очки на чемпіонаті світу.

28 листопада в рамках другого туру групового раунду чемпіонату світу зустрілися між собою збірні Південної Кореї та Гани. 

Перший тайм виграла африканська команда з рахунком 2:0 завдяки голам захисника Саутгемптона Мохамеда Салісу та півзахисника Аяксу Мохамеда Кудуса. У другій половині зустрічі Чо Ки Син, нападник Чонбука Хьонде Моторс, у період з 58 до 61 хвилини оформив дубль. Таким чином, корейці зуміли зрівняти рахункок. Але вже на 68 хвилині Кудус також оформив дубль і тим самим знову вивів уперед Гану.

Рахунок 3:2 так і не змінився до фінального свистка. Як підсумок, ганці здобули перші три очки на мундіалі.

Чемпіонат світу. Група Н. Другий тур

Південна Корея - Гана - 2:3 (0:2)

Голи: Чо Ки Син, 58, 61 - Салісу, 24, Кудус, 34, 68.

До слова, другий матч поспіль за участю Гани завершився з рахунком 3:2. В першому турі португальці переграли ганців з рахунком 3:2.

На даний момент ганці з трьома балами ідуть другими. Уругвай та Південна Корея, маючи по очку в активі, ділять третю-четверту позиції. Португалія з трьома балами перша. Сьогодні о 21:00 в рамках квартету Н також зіграють Португалія та Уругвай.

X