«Гарна реакція»: Артета задоволений, що Зінченко розплакався після результативної помилки у матчі з Ліверпулем

Переглядів 4214
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Гарна реакція»: Артета задоволений, що Зінченко розплакався після результативної помилки у матчі з Ліверпулем
Мікель Артета та Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Головний тренер лондонського Арсеналу Мікель Артета напередодні матчу 31-го туру англійської Прем'єр-ліги з Вест Хемом провів пресконференцію з журналістами.

Зокрема, Мікель Артета відповів на запитання про українського захисника Арсенала Олександра Зінченка, який був дуже засмучений своєю заміною у попередньому матчі АПЛ з Ліверпулем (2:2).

Наставник «канонірів» зазначив, що реакція українця була правильною, а також додав, що його досвід допомагає команді у боротьбі за чемпіонство.

«Реакція Зінченка? Гарна, без проблем.

Футболісти, які виграли чемпіонат, привнесли до команди щось інше, бо вони пережили ці моменти. Вони знають, що ми повинні прагнути до досконалості проти суперників, і повинні бути досконалими у всьому, що ми робимо, щоб заслужити шанс виграти титул».

За словами Артети, його підопічні мають чудові шанси стати чемпіонами Англії, але для цього потрібно грати у кожному матчі на межі своїх можливостей.

«Інша справа – виграти АПЛ, але ми вже лідери, і тепер ми можемо виграти чемпіонат, але ми маємо бути винятковими у всьому, що ми робимо», – цитує Артету Football.london

  • 26-річний Зінченко провів у поточному сезоні 29 матчів у всіх турнірах, забив один м'яч та зробив дві результативні передачі.
  • На даний момент Арсенал посідає перше місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 73 очки у 30 матчах.
  • Найближчим туром чемпіонату Англії «каноніри» зіграють на виїзді з Вест Хемом. Матч відбудеться 16 квітня і розпочнеться о 16:00 за київським часом.