Героїчний захисник Маріуполя: з російського полону звільнили брата Шевчука

Переглядів 635
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Героїчний захисник Маріуполя: з російського полону звільнили брата Шевчука
Звільнені захисники України. Фото: телеграм-канал Андрія Єрмака
Підполковника держприкордонслужби Сергія Шевчука, брата екс-футболіста донецького Шахтаря та національної збірної України В'ячеслава Шевчука, було вчора звільнено з російського полону.

Учора з російського полону вдалося звільнити 140 захисників України – військовослужбовців ЗСУ, тероборонців, нацгвардійців, прикордонників.

Серед звільнених був рідний брат колишнього футболіста Шахтаря та директора Вереса В'ячеслава Шевчука, підполковник держприкордонслужби Сергій Шевчук. Про це повідомив офіційний сайт рівненського клубу.

«Сергій захищав від окупантів Маріуполь. Пізніше разом із іншими нашими захисниками тримав оборону «Азовсталі». Пізніше разом з іншими українськими військовополоненими опинився в Оленівці.

Весь цей час я намагався з різних джерел отримувати інформацію про нього, його стан. Уся родина дуже за нього хвилювалась. Схуд кілограмів на 30. Але живий. Це найголовніше», – сказав В'ячеслав Шевчук.

43-річний Шевчук під час професійної ігрової кар'єри виступав за донецький Шахтар, дніпропетровський Дніпро, запорізький та донецький Металурги, російський Шинник. У складі національної збірної України В’ячеслав провів 56 матчів.

X