«Гидкий покидьок»: Гордон розкритикував Поворознюка через його висловлювання про Зеленського

Переглядів 612
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Гидкий покидьок»: Гордон розкритикував Поворознюка через його висловлювання про Зеленського
Олександр Поворознюк. Фото: Інгулець
Журналіст та ведучий популярного ютуб-каналу Дмитро Гордон в черговий раз негативно висловився на адресу президента Інгульця з Петрового Олександра Поворознюка.

Учора одіозний власник Інгульця Поворознюк продовжив конфлікт у інформаційному просторі з відомим журналістом Дмитром Гордоном, назвавши його агентом ФСБ.

Гордон не почав мовчати та розкритикував Поворознюка за часті згадки бізнесменом президента України Володимира Зеленського. На думку журналіста, власник Інгульця так чинить, щоб у людей склалося враження його підтримки нашою владою.

«Він ще, така потвора, компрометує президента, починає зализувати його до непристойного стану. В офісі президента вже роздратовані його поведінкою тим, що він себе прирівнює до президента.

Він увесь час про нього каже, щоб у людей склалося враження, що президент – його дах, що вони друзі. Дрібний, нерозумний, гидкий покидьок такий, ще й брехун».

Також Гордон не приховує, що його жорстка реакція на висловлювання Поворознюка спричинена негативними нападками з боку останнього.

«Я чогось власне порушився на нього, це не властиво мені. Я збудився на брехні, коли людина з такою ряхою виходить в ефір у військовій формі, не будучи військовою і навіть не стоячи поряд з ними, починає розповідати, що я володар квартири в Москві і агент ФСБ. Звичайно, у мене з'являється бажання покарати його», - сказав Гордон на своєму ютуб-каналі.

Зазначимо, що це не вперше, коли Гордон негативно висловлюється про Поворознюка. Тиждень тому журналіст обізвав власника Інгульця жирною дупою.

Нагадаємо, що першу частину чемпіонату України Інгулець завершив на 14 місці із 13 очками в активі.

X