«Готуємося дебютувати у Першій лізі»: ФК Лівий берег повертається в український футбол після вимушеної паузи

Переглядів 2610
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Готуємося дебютувати у Першій лізі»: ФК Лівий берег повертається в український футбол після вимушеної паузи
Емблема ФК Лівий бере. Фото: Google
Футбольний клуб Лівий берег офіційно заявив, що наступного сезону візьме участь в Першій лізі України. Команда пропустила цей сезон через вимушену паузу, яка пов’язана з війною.

Прес-служба клубу виступила з офіційним повідомленням, у якому зазначила, що команда вже влітку повернеться на українські стадіони та буде повноцінним учасником Першої ліги.  

«Професіональна команда на чолі з новим головним тренером розпочала роботу і готується влітку дебютувати у змаганнях Першої ліги ПФЛ. Це право наша команда заслужила за спортивним принципом у 2021 році, у змаганнях, які не були дограні через повномасштабне вторгнення в Україну».

Також стало відомо, що Лівий берег зіграв один товариський матч. Клуб заінтригував вболівальників та сказав очікувати багато сюрпризів.

«Минулого вікенду експериментальний склад першої команди лише після кількох тренувань зустрівся на стадіоні Лівий Берег у контрольному матчі з найстаршими вихованцями Академії – командою 2007 р.н.

Тож, ми починаємо усе з початку, команда лише формується і ми з вами станемо свідками захопливих історій нашої команди професіоналів. Чекайте багато цікавостей від Лівого Берега», — заявила прес-служба клубу.

Нагадаємо, що Лівий берег не брав участі в цьому сезоні Першої ліги України, адже був змушений призупинити свою діяльність через війну. 

В сезоні 2020/21, який був не дограним, команда, на момент першої половини чемпіонату Другої ліги, посідала друге місце, маючи у своєму активі 46 очків, пропустивши вперед львівські Карпати.