«Гра Кепи довела правоту Анчелотті у недовірі Луніну»: в Іспанії закрили воротарське питання Реалу

Переглядів 737
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Гра Кепи довела правоту Анчелотті у недовірі Луніну»: в Іспанії закрили воротарське питання Реалу
Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага. Колаж: «Український футбол»
В Іспанії вважають, що головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті мав рацію, коли не довірився українському воротареві Андрію Луніну, а підписав голкіпера Челсі Кеппу Аррісабалагу.

24 вересня Реал на виїзді зустрінеться з Атлетіко у Мадридському дербі. Початок гри заплановано на 22:00.

«Цієї неділі Реал переживе своє перше дербі без Тібо Куртуа. За ці роки біла команда зіграла проти «колхонерос» 13 разів: сім перемог, чотири нічиї та дві поразки».

В іспанській пресі підняли тему воротарського питання у команді Карло Анчелотті, згадавши, що матч з Атлетико буде першим дербі Мадриду для Кепи Аррісабалаги.

«Це буде його перша участь у мадридському дербі, хоча це не його дебют у протистоянні з Атлетіко. У випадку з Кепою відбувається навпаки, ніж з Куртуа: він завжди програвав команді Сімеоне.

Він тричі зіграв проти них в складі Атлетік Більбао і щоразу зазнавав поразки з дуже негативним балансом пропущених м’ячів: сім, більше двох за дуель».

Проте в Іспанії вважають, що нинішні виступи Кепи демонструють правоту італійського фахівця у недовірі до українського голкіпера Андрія Луніна.

Місцеві журналісти переконані, що Кепу брали саме для таких ігор, як поєдинок з Атлетіко. 

«Реал після серйозної травми Тібо відразу вийшов на ринок і лише за кілька днів оголосив про трансфер Кепи. Анчелотті, який не довіряє Луніну, вважав, що для такого бою йому потрібен «перший меч».

Гра баскського воротаря наразі довела його правоту, а гра на «Метрополітано» – це вирішальний момент, щоб присвятити себе оборонній лінії, яка досі чудово відновлювалася за відсутності Куртуа та Мілітао, – йдеться у матеріалі іспанського видання Relevo.

  • У нинішньому сезоні Лунін провів два матчі у Ла Лізі, в яких пропустив один гол.
  • Водночас Кепа у чотирьох матчах двічі залишав свої ворота у недоторканності та двічі пропускав.
  • Реал після п'яти турів чемпіонату Іспанії йде на першому місці, маючи 15 очок.
  • 24-річний український воротар має контракт з Реалом до кінця червня 2024 року.