«Гратиме на результат»: екс-гравець Шахтаря озвучив прогноз на матч проти РБ Лейпциг у Лізі чемпіонів

Переглядів 2205
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Гратиме на результат»: екс-гравець Шахтаря озвучив прогноз на матч проти РБ Лейпциг у Лізі чемпіонів
Шахтар проти РБ Лейпциг. Фото: Google
Колишній нападник Шахтаря Олег Матвєєв оцінив шанси донецької команди обіграти РБ Лейпциг у матчі шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів та вийти до наступної стадії турніру.

Екс-форвард «гірників» Матвєєв вважає, що Шахтар не відходитиме від своєї гри, незважаючи на турнірну ситуацію перед сьогоднішнім поєдинком.

«Гірники» вже зрозуміли, що можна чіплятися за результат у будь-якому поєдинку. Матчі з Реалом і тим самим Лейпцигом це показали. На мій погляд, Шахтар не бігтиме вперед, стрімголов, а гратиме на результат, діючи другим номером.

Мені здається, що картинка не буде такою, якою була у першій очній зустрічі цих команд. На цей раз буде більш в'язка гра. Але навіть якщо трапиться невдалий результат, «гірники» свою справу вже зробили, - цитує Матвєєва FootBoom.

Матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів Шахтар – Лейпциг пройде у середу, 2 листопада, на стадіоні «Війська Польського» ім. Пілсудського у Варшаві. Початок – 19.45.

«Гірникам» в останньому турі треба обов'язково перемагати, адже за рівності балів перевага в особистих зустрічах матиме Шахтар.