Гратиме разом з Мудриком? Роналду може перейти в топовий європейський клуб

Переглядів 2651
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Гратиме разом з Мудриком? Роналду може перейти в топовий європейський клуб
Кріштіану Роналду забиває пенальті Гані. Фото: Google
Арсенал Лондон зацікавлений у придбанні зіркового форварда національної команди Португалії Кріштіану Роналду. Відомо, що «каноніри» також виявляють інтерес до українця Михайла Мудрика.

Лондонський Арсенал хоче приєднатися до гонки за зірковим нападником збірної Португалії Кріштіану Роналду. Клуб АПЛ спробує переконати португальського гравця приєднатися саме до «канонірів», хоча відомо, що футболіст має багато варіантів від клубів з Саудівської Аравії та США. Про це повідомив у своєму твіттері журналіст Руді Галетті.

За словами журналіста, Кріштіану Роналду вирішить своє майбутнє лише після чемпіонату світу в Катарі. На даний момент портал Transfermarkt оцінює португальського футболіста в 20 мільйонів євро.

У цьому сезоні Роналду зіграв за Манчестер Юнайтед 16 матчів, у яких він відзначився трьома голами та двома результативними передачами. На чемпіонаті світу, граючи за збірну Португалії, Кріштіану відзначився голом з пенальті в переможному матчі з Ганою (3:2).

Додамо, що лондонський Арсенал цікавиться також плеймейкером донецького Шахтаря та збірної України Михайлом Мудриком. Тобто, в теорії Мудрик може грати в одній команді з Роналду, якщо обидва трансфери відбудуться.

X