Гравці Барселони записали відео для вболівальників з рф: український фан-клуб «блаугранас» опублікував звернення

Переглядів 779
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Гравці Барселони записали відео для вболівальників з рф: український фан-клуб «блаугранас» опублікував звернення
Фото: ФК Барселона
Українська спільнота фанатів Барселони засудила появу Алехандро Бальде і Сержі Роберто в промо-ролику для російського бродкастера Okko.

Офіційний фан-клуб «Барса» Київ на своїй сторінці у Facebook розмістив заяву, в якій було оголошено про офіційний лист каталонському клубу із закликом озвучити офіційну позицію стосовно цього інциденту.

«Сподіваємося, що Роберто і Бальде зможуть приїхати в Україну. Якщо вони так хочуть побачитися з уболівальниками з оркостану, ми можемо їм допомогти з'їздити під Бахмут або Авдіївку, або, в крайньому разі, влаштувати їм ніч під ракетами і сиренами», – пишуть представники «Барси»..

Спільнота пригрозила клубу розірвати всі зв'язки з Барсою, якщо каталонці не відреагують належним чином.

«Якщо позиція клубу буде двоякою або неоднозначною, ми розірвемо всі багаторічні відносини з клубом. Дії гравців клубу розбивають наші серця, але наш народ сьогодні бореться за свою свободу і ми разом із ним!», – ідеться в заяві на Facebook.

Нагадаємо, Барселона минулого тижня достроково стала чемпіоном Іспанії. Каталонці оформили свій 27-й чемпіонський титул в історії клубу. До цього «блаугранас» вигравали Ла Лігу в сезоні 2018/19.

X