«Гравці Шинника шукають новий готель»: кумендне відео з російськими гостями на матчі Минаю

Переглядів 994
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Гравці Шинника шукають новий готель»: кумендне відео з російськими гостями на матчі Минаю
Гравці Минаю. Фото: Минай
На відео з товариського матчу Минаю проти Мактаарала потрапили кадри, як вівці (футболісти росії) займаються пошуком нового готелю.

Минай та Шинник після конфлікту виселили з готелю. Керівництво Royal Seginus пояснило своє рішення тим, що українському клубу було обіцяно не заселяти його делегацію до одного готелю разом із росіянами.

За інформацією ТаТоТаке, ужгородці вчора переїхали з Лари до Анталії. А ось пошуки нового притулку російської команди випадково потрапили на відео товариського матчу підопічних Володимира Шарана проти казахстанського Мактааралу, який українці мінімально програли.

На відео коментатор матчу називає овець, які пробігали полем, представниками Шинника.

▶️ Відео пошуку готелю в Туреччині російським Шинником можна подивитися за ПОСИЛАННЯМ

Нагадаємо, що в ніч з 13 на 14 лютого почалася бійка за участю футболістів Минаю та Шинника після того, як росіянин по-хамськи повівся щодо співробітниці готелю, що не залишилося непоміченим українцями, які заступилися за прибиральницю.

На зимову паузу Мінай пішов на 13 місці у турнірній таблиці чемпіонату України, маючи 14 очок з одним матчем у запасі. 28 лютого команда Володимира Шарана відновить сезон поєдинком проти Шахтаря.