«Гравці спали в автобусі до п’ятої ранку»: джерело розкрило деталі повернення Зорі до Києва після гри з Рухом

Переглядів 1515
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Гравці спали в автобусі до п’ятої ранку»: джерело розкрило деталі повернення Зорі до Києва після гри з Рухом
Автобус Зорі. Фото: Google
Через відсутність певних документів автобус Зорі не пустили в Київ і футболісти спали прямо в засобі пересування до закінчення комендантської години.

Неприємності спіткали Зорю не тільки в матчі з Рухом, в якому луганці програли 1:2, а і після його. Луганська команда поверталася зі Львову, де проходила гра до Києва і прибула на один із столичних блокпостів в районі першої години ночі. 

Чим це закінчилося – розповів журналіст Михайло Співаковський:

«З’ясувалося, що відсутні взагалі будь-які спеціальні документи. Блокпостери (ми можемо сказати, що хлопці роблять свою роботу) не пускають Зорю в Київ і гравці сплять в автобусі до п’ятої години».

Відома також можлива реакція головного тренера Зорі Ненада Лалатовича, який пам’ятає часи війн в Югославії, на даний інцидент:

«Знаючи його, поки що йому начебто все подобається, але такі ситуації – це реально не рівень організації команди, яка буде грати в єврокубках», – зазначив журналіст в програмі Татотаке.

  • У другому турі УПЛ Зоря зустрінеться з криворізьким Кривбасом. Матч відбудеться на стадіоні «Лівий берег» на Київщині у неділю, 6 липня, о 17:00.
  • В матчі юнацького чемпіонату Рух U-19 переміг однолітків з Зорі з рахунком 1:0.
  • Луганська команда також готується до матчів раунду плей-оф Ліги Європи, які відбудуться 24 та 31 серпня.