«Гравець чемпіонів, європейська зірка»: Циганков підкорив Ла Лігу – в Іспанії вигадали прізвисько українцю

Переглядів 5371
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Гравець чемпіонів, європейська зірка»: Циганков підкорив Ла Лігу – в Іспанії вигадали прізвисько українцю
Віктор Циганков. Фото: Жирона
Вінгер національної команди України та каталонської Жирони Віктор Циганков отримав позитивну пресу від іспанських ЗМІ за свої виступи у складі Жирони.

Віктор Циганков від видання AS отримав прізвисько «Ураган» за чудову результативність у Жироні. Фахівці наголошують, що українець дуже швидко влився в команду і дає їй результат.

«Коли у січні Жирона підписала Циганкова, мало хто міг подумати, що його вплив на команду буде таким негайним. Його адаптація була швидкою. Після двох ігор, на які він вийшов на останніх хвилинах, українець взяв на себе правий фланг і в останніх п'яти матчах забив три голи та зробив три асисти».

На думку журналістів, Циганков значно посилив команду Мічела та допомагає виводити її на новий рівень.

«Поява Циганкова перетворила команду Мічела на ще більш небезпечну команду. Футболіст також активно допомагає й у обороні. Абсолютний успіх спортивного управління на чолі з Кіке Карселем. Він потрапив у крапку із покупкою Циганкова».

Mundo Deportivo акцентує увагу на великому досвіді Циганкова, який він набув у Динамо.

«Віктор – гравець чемпіонів. Він уже дізнався з Динамо, що таке грати в еліті європейського футболу і був капітаном команди. До Жирона прибула європейська зірка».

Журналісти відзначили і дуже вигідну ціну, за яку Жирона змогла роздобути такий талант.

«Якщо Циганков продовжуватиме так само, він швидко поверне заплачені за нього п'ять мільйонів євро. У Жирони у команді є перлина, яку треба оберігати», – підсумували автори.

Нагадаємо, що Циганков після свого трансферу з Динамо до Жирони в січні цього року провів за команду сім матчів, в яких забив три голи і зробив три асити.

X