Гравець Шахтаря може перейти в Брайтон: Де Дзербі отримав дозвіл від босів «чайок»

Переглядів 1651
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Гравець Шахтаря може перейти в Брайтон: Де Дзербі отримав дозвіл від босів «чайок»
Майкон. Фото: Шахтар
Роберто Де Дзербі зацікавлений у придбанні бразильця Майкона, з яким італієць працював у Шахтарі. Відомо, що за цього футболіста англійському клубу потрібно буде заплатити 8 млн євро.

Бразильський півзахисник донецького Шахтаря Майкон, який на правах оренди виступає за Корінтіанс, у січні може знову стати футболістом з європейського континента.

25-річний бразилець, оренда якого у Корінтіансі розрахована до 31 грудня, може перейти в англійський Брайтон Енд Хоув Альбіон, повідомляє Footballnews24.it. Італійський наставник «чайок» Роберто Де Дзербі, який раніше очолював Шахтар, хоче бачити Майкона у розташуванні своєї команді.

Для придбання центрального півзахисника Брайтону знадобиться приблизно 8 мільйонів євро. Відомо, що керівництво Брайтона має готовніть виділити такі гроші на підсилення команди. Також таким чином боси «чайок» хочуть показати повну довіру до Роберто Де Дзербі.

Майкон до переходу в Шахтар в 2016-2018 роках грав за Корінтіанс. На правах оренди він також виступав за Понте Прету. За «гірників» бразилець виступав з 2018 року, а потім у березні 2022-го футболіст повернувся до Корінтіанса.

Додамо, що Брайтон після двох поспіль яскравих перемог над Челсі (4:1) та Вулвергемптоном (3:2) з 21 очком в активі іде на шостому місці в Прем’єр-лізі Англії.