Григорчук повертається в УПЛ з поразки: Чорноморець програв Вересу в дебютному матчі нового сезону

Переглядів 339
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Григорчук повертається в УПЛ з поразки: Чорноморець програв Вересу в дебютному матчі нового сезону
Гравці Вереса та Чорноморця, фото: УПЛ
Чорноморець та Верес провели перший офіційний матч у 2022 році після восьмимісячної паузи. Головний тренер одеситів Роман Григорчук повернувся у УПЛ вперше з 2014 року.

Якби не повномасштабна війна, то Чорноморець мав всі шанси приємно здивувати вболівальників з огляду на масштабну трансферну кампанію піврічної давнини. Але майже всі легіонери залишили клуб, тому культовому для Одеси Романові Григорчуку довелося збирати нову команду з усіх доступних українців.

Верес такоже розстався з рядом гравців, але більше за власним бажанням. Тому в цілому команда Юрія Вірта не зазнала суттєвих змін.

Рахунок в матчі, що проходив у Києві на стадіоні імені Баннікова, було відкрито на 22-й хвилині зусиллями півзахисника Вереса Дмитра Кльоца. На 48-й хвилині рівняни могли подвоїти перевагу, але Віталій Дахновський не реалізував пенальті.

Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу підопічних Вірта з рахунком 1:0. Наступний матч Чорноморець проведе 27 серпня проти Металіста 1925, а Верес в той же день зустрінеться з Ворсклою.