Ґюндоґан зробив свій вибір: німецький хавбек Ман Сіті дав чіткий сигнал команді Зінченка

Переглядів 8064
Артем Жилінський Артем Жилінський
8 голосів
Ґюндоґан зробив свій вибір: німецький хавбек Ман Сіті дав чіткий сигнал команді Зінченка
Ілкай Ґюндоґан. Фото: Ман Сіті
Капітан Манчестер Сіті Ілкай Ґюндоґан продовжить свої пригоди в англійській Прем'єр-лізі. Німецький півзахисник, ймовірно, продовжуватиме виступати за «містян».

Згідно з інформацією The Times, капітан Манчестер Сіті близький до того, щоб продовжити контракт з англійською командою. 

Раніше повідомлялося, що його не влаштовував однорічний договір, запропонований «містянами». У зв'язку з цим німець розглядав можливість переходу до Барселони, яка була готова укласти з ним угоду на два роки. До того ж у послугах Ґюндоґана зацікавлений лондонський Арсенал.

Інсайдер Фабріціо Романо зазначає, що Манчестер Сіті запропонує своєму капітану підписати угоду до 2024 року з можливістю продовжити ще на один сезон. Наразі Ґюндоґан не відхилив і не прийняв ще жодної пропозиції, але він схиляється до того, щоб залишитися у складі «містян».

До слова, німецький півзахисник провів 48 матчів за Манчестер Сіті у поточному сезоні в усіх змаганнях, в яких відзначився дев’ятьма голами та сімома результативними передачами.