«Ідея відновити футбольні змагання була правильною»: Павелко подякував ЗСУ за можливість проведення УПЛ

Переглядів 438
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Ідея відновити футбольні змагання була правильною»: Павелко подякував ЗСУ за можливість проведення УПЛ
Андрій Павелко. Фото: Google
Андрій Павелко привітав Шахтар з чемпіонством, а також підбив проміжні підсумки цьогорічного чемпіонату в УПЛ, насамперед подякувавши нашим військовим.

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко впевнений, що ініціатива відновлення змагань в українській Прем'єр-лізі, попри всі ризики у зв'язку з повномасштабною війною на території України, була правильним рішенням, яке себе повністю виправдало.  

«Коли ми тільки розпочинали змагання в Україні в умовах повномасштабної війни, ніхто не міг прогнозувати, чи вдасться його завершити, провівши всі матчі. Але завдяки Збройним силам України, хоробрості і героїзму наших воїнів це вдалося! Відтак, ідея відновити футбольні змагання в нашій державі, яку запропонував Президент України Володимир Зеленський, була єдино правильним рішенням».

Також Павелко скористався нагодою та привітав зі званням чемпіонів вболівальників, гравців та представників тренерського штабу Шахтаря.  

«Щиро вітаю вболівальників донецького Шахтаря, футболістів, тренерський штаб на чолі з Ігорем Йовічевічем та керівництво клубу з 14-м чемпіонським титулом в історії ФК та прямою путівкою в груповий раунд Ліги чемпіонів УЄФА! Якнайшвидшого повернення на рідну «Донбас Арену» звільненого від окупантів рідного Донецька!», – написав Павелко на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що 14 звання чемпіонів України Шахтар виборов в передостанньому турі, здолавши головного конкурента Дніпро-1 з рахунком 3:0.