Ігор ТУДОР: «У «Дніпра» мене нічого не здивувало: ні склад, ні розстановка»

Переглядів 190
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Головний тренер «Хайдука» на післяматчевій прес-конференції був досить стриманим і лаконічним у своїх відповідях

Дайте короткий аналіз гри…

— Власне, сьогоднішній матч показав, що «Дніпро» — сильна команда з сильними футболістами. Вони мали свої шанси, у нас були свої, і тепер є результат, який дає шанси пройти в наступний раунд.

— Глядачів підкорила гра голкіпера вашої команди. Розкажіть про нього. І друге запитання: що сьогодні для вас було несподіванкою в грі «Дніпра»?

— Воротар дійсно добре зіграв сьогодні. Що стосується аналізу матчу, то все, що ми знали, сьогодні проявилося. Подиву ніякого для нас немає.

— Які шанси у «Хайдука» на прохід після сьогоднішнього результату?

— Для мене важливі дві речі: бути впевненим в тому, що «Хайдук» показує якісну гру, і щоби команда розвивалася. Сьогодні «Хайдук» реалізував себе на 70 відсотків.

— Чому Готаль був замінений?

— Таке було моє рішення.

— Ви вивчали попередні матчі «Дніпра» і розуміли, що без Коноплянки і Матеуса це зовсім інша команда. В цьому відношенні чи здивував вас сьогодні стартовий склад господарів? Чи впоралася ваша команда з перестановками, зробленими Маркевичем до матчу і в ході гри?

— Мене нічого не здивувало: ні склад, ні розстановка. Тренер робить корективи, і це складова частина змагання.

— Як вам гра Мілевського? Чи може він вийти в стартовому складі у матчі-відповіді, враховуючи, що вашій команді пот­рібно буде забивати?

— Подивимося. А дії окремих гравців я не оцінюю — говорю про всю команду.

X