Індивідуальна бесіда з Мудриком: стало відомо, про що говорив головний тренер Челсі з українцем

Переглядів 1746
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Індивідуальна бесіда з Мудриком: стало відомо, про що говорив головний тренер Челсі з українцем
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Головний тренер Челсі Грем Поттер провів індивідуальну бесіду з Михайлом Мудриком після того, як той дві гри поспіль провів на лаві запасних.

Михайло Мудрик не зіграв у матчі 26-го туру АПЛ Челсі проти Лідса (1:0), а також у поєдинку у відповідь синіх з Боруссією Дортмунд (2:0) у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Обидві зустрічі українець провів на лаві запасних.

Це здивувало футбольну громадськість, оскільки раніше Мудрик взяв участь у шести поспіль матчах команди, виходячи в основі чи заміну. Примітно, що жоден із цих шести поєдинків Челсі не виграв.

Як повідомляє журналіст Саймон Філліпс у своєму Substack, головний тренер Челсі Грем Поттер провів індивідуальну бесіду з 22-річним українським вінгером, щоб пояснити йому своє рішення.

Хоча за Мудрика Челсі і заплатив Шахтарю 70 мільйонів євро, йому ще потрібен час, щоб адаптуватися до нових умов. Оскільки українець не зміг відзначитись результативними діями за шість матчів, тренер відвів його на другий план.

Підсилило конкуренцію для Мудрика та повернення до ладу після травми Рахіма Стерлінга, який також є лівим вінгером. Тепер Мудрика чекає справжня боротьба за повернення до складу синіх.

Зазначимо, що найближчий матч у Челсі заплановано на 11 березня. Команда в гостях зіграє з Лестером у 27-му турі АПЛ.