«Інформація з'явилася не випадково»: у Шахтарі відреагували на чутки про заміну Йовічевіча на ван Леувена

Переглядів 7468
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
6 голосів
«Інформація з'явилася не випадково»: у Шахтарі відреагували на чутки про заміну Йовічевіча на ван Леувена
Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар
Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна прокоментував інформацію, згідно з якою влітку клуб розпрощається з Ігорем Йовічевічем, а на його місце буде призначено Патріка ван Леувена.

Український журналіст Михайло Співаковський в ефірі програми ТаТоТаке повідомляв, що президент Шахтаря Рінат Ахметов ухвалив для себе рішення змінити тренера донеччан влітку. На цю інформацію доволі швидко відреагували в Шахтарі.

Спортивний директор донеччан запевнив у інтерв'ю для Футбол24, що подібна інформація – це елемент тиску на команду перед вирішальними матчами сезону.

«Ця інформація з'явилася не випадково. Це провокація, щоб дестабілізувати команду перед вирішальними матчами. Але це зробити не вдасться»

Даріо Срна вкотре заявив, що вони впевнені у своїх силах та мають довіру до нинішнього головного тренера клубу.

«У нас є головний тренер Ігор Йовічевіч, якому ми довіряємо, і в якого ще рік контракту. Тому не звертаємо увагу, впевнені у своїх силах і разом рухаємося далі до майбутніх перемог», – сказав Срна. 

Наразі Шахтар очолює турнірну таблицю української Прем'єр-ліги. Головний конкурент донеччан Дніпро-1 відстає від першого місця на два залікові пункти. Зоря, з якою Шахтар проведе наступний матч, має відставання в п'ять балів.

X