«Іноді перевершували суперника»: Йовічевіч пояснив, чому Шахтар програв Реалу

Переглядів 1153
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Іноді перевершували суперника»: Йовічевіч пояснив, чому Шахтар програв Реалу
Ігор Йовічевіч. Фото: Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря прокоментував поразку від мадридського Реалу в рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 1:2.

Хорватський спеціаліст Йовічевіч вважає, що його підопічним забракло досвіду для позитивного результату в матчі з Реалом (поразка 1:2).

«Нам забракло досвіду, передусім на початку. Ми давали багато вільного простору Реалу, який чудово діє на завершенні атак. Нам бракує досвіду саме таких матчів. Плюс, звісно, ми грали проти найкращої команди світу, і цього не можна приховувати.

Однак що більше ми проводитимемо таких матчів, то краще гратимемо як команда. У деяких аспектах і відрізках ми були не просто нарівні з Реалом, а іноді й перевершували суперника».

Також Йовічевіч виділив гравця Реалу Вінісіуса, назвавши його одним з кращих у світі.

«Вінісіус не був таким, а тепер він — один з найкращих гравців світу. Я своїм хлопцям скажу лише те, що вони можуть пишатися собою за ту боротьбу, яку нав’язали Мадриду. 

Ми програли? Так. Дякуємо команді Карло Анчелотті за їхню гру. Однак ми не лишаємося з поганими відчуттями від цього поєдинку».

Наставник Шахтаря сказав, що задоволений матчем та визнав, що Реал виграв заслужено.

«Я задоволений тим, як пройшов матч: спочатку була певна знервованість, Швед, Мудрик мали свої моменти, але ми не можемо ігнорувати той факт, що суперник був кращим і заслужено переміг. 

Однак і ми мали гарні моменти й дістали позитивні враження від гри», — сказав Йовічевіч.  

Вже за тиждень Реал знову зустрінеться з Шахтарем у Варшаві, де помаранчево-чорні зможуть розраховувати на багатотисячну підтримку місцевих трибун.

Раніше ми повідомляли, що Анрі позитивно оцінює гру Зінченко та Арсеналу на старті сезону АПЛ.