«Його будинок ніколи не бомбили»: Зеленський відреагував на безглузді звинувачення Берлусконі

Переглядів 7672
Артем Жилінський Артем Жилінський
0 голосів
«Його будинок ніколи не бомбили»: Зеленський відреагував на безглузді звинувачення Берлусконі
Володимир Зеленський. Фото: Google
Президент України Володимир Зеленський пройшовся по власнику Монци та другу володимира путіна Сільвіо Берлусконі, який зробив випад у бік української влади.

Нещодавно Берлусконі заявив, що саме Володимир Зеленський є винуватцем війни в Україні, оскільки саме він атакував «дві автономні республіки Донбасу».

Президент України не став відмовчуватися перед екс-прем'єром Італії та кумом Андрія Шевченка і запропонував йому приміряти на собі ті умови, в яких живуть українці завдяки російському народу.

«Пан Берлусконі ... Його будинок ніколи не бомбили ракетами щодня, і дякувати Богу, що до нього на танку у двір не заїхав його партнер з Росії, не знищив його рідних і близьких.

Я думаю, пан Берлусконі через блек-аут не прокидався о третій ночі і не починав прати одяг, готувати на два дні вперед своїм дітям, бо два-три дні просто може не бути електрики через велике братнє кохання російського народу» – цитує Зеленського «Європейська правда».

Також Володимир Зеленський запропонував Берлусконі приїхати в Україну, щоб він міг на власні очі подивитися на те, що робить російський окупант на території нашої країни.