«Його дуже психологічно підбила війна»: журналісти розповіли, чим зараз займається Мілевський

Переглядів 3125
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Його дуже психологічно підбила війна»: журналісти розповіли, чим зараз займається Мілевський
Артем Мілевський. Фото: Інстаграм
Колишній гравець Динамо та збірної України Артем Мілевський, за інформацією українських футбольних журналістів, зараз перебуває у жалюгідному стані.

У вересні 2021 року Мілевський закінчив професійну кар'єру футболіста та почав займатися блогерством на своєму ютуб-каналі «Міля». Але після початку війни Артем припинив займатися цією справою, що підтверджує журналіст Сергій Болотніков.

«Люди, які безпосередньо контактують з Мілевським, розповіли мені. Він зараз знаходиться у Києві та продовжує відпочивати. Я так розумію, його дуже психологічно підбила війна. Він нічого не хоче, закинув блог, там із початку війни нічого не виходить. Якось їздити на війну, волонтерити, робити рух, він не хоче», – сказав Болотніков в ефірі ютуб-каналу «КДК».

Також журналіст запевняє, що ексгравцю Динамо пропонували брати участь у благодійних матчах або бігати за ветеранів, але він відмовився. Крім цього, Артем не бажає проходити навчання на тренера чи менеджера, він просто не знає, як себе реалізувати в умовах війни.

У той же час інший журналіст Андрій Сеньків розповів, що Мілевський зараз добряче набрав зайвої ваги і, як під час кар'єри, відвідує бари, щоправда, час там проводить тепер по-іншому.

«Я нещодавно бачив Мілевського. Я зайшов у бар у Києві подивитися Арсенал – Тоттенхем, а там Міля сидить, п'є чай, дивиться футбол та вболіває за Зінченка. Виглядав він не так, як раніше. Видно, що набрав кілограмів 10-12, опух, заплив. Він, мабуть, мав схильність до зайвої ваги, це було ще видно, коли він грав за Минай», – сказав Сеньків.

За свою кар'єру Мілевський грав за Динамо, Газіантепсор, Хайдук, Спліт, Конкордію, Тосно, Динамо Брест, Кішварду та Минай.

Нагадаємо, що ексгравець збірної України виступав за Динамо з 2003 по 2013 роки. За цей час Мілевський провів за біло-синіх 276 матчів, у яких забив 87 голів. Восени минулого року 38-річний Мілевський завершив кар'єру.

X