«Його ім'я дуже може допомогти нашій країні після війни»: Ребров назвав людину, яка буде корисною для України

Переглядів 6277
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Його ім'я дуже може допомогти нашій країні після війни»: Ребров назвав людину, яка буде корисною для України
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Сергій Ребров виділив екс-партнера по збірній України та київському Динамо Андрія Шевченка, який займається волонтерською діяльність та допомагає українцям.

Головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров висловився про роль Андрія Шевченка у допомозі Україні під час війни.

«Думаю, Андрій – людина, яка зараз робить дуже багато для України. Він зробив дуже багато свого часу як гравець. І зараз дуже багато робить за допомогою фонду UNITED24. Його ім'я дуже допомагає Україні не лише в Англії, а й у тій самій Італії», – сказав Сергій Ребров в інтерв’ю дружині Анні Ребровій. 

Також наставник Аль-Айну додав, що Шевченко має вплив на європейців.

«Його знають скрізь. Взагалі, вважаю, його ім'я дуже може допомогти нашій країні після війни. Тому що його ім'я дуже впливове на європейську аудиторію. Думаю, завдяки його імені ми можемо допомагати нашій країні відбудовувати її», – додав Ребров.

48-річний уродженець Горлівки Сергій Ребров працює тренером з 2009 року. Він раніше до періоду в Аль-Айні тренував київське Динамо, аравійський Аль-Ахлі та угорський Ференцварош. На даний момент Аль-Айн українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка посідає в чемпіонаті ОАЕ п'яту позицію, набравши 17 очок у десяти матчах.