«Його можна бачити і в Реалі»: Бебех сказав, які команди підходять Мудрику

Переглядів 454
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Його можна бачити і в Реалі»: Бебех сказав, які команди підходять Мудрику
Михайло Мудрик. Фото: Google
Роман Бебех вважає, що українському футболісту Михайлу Мудрику підійдуть за стилем гри лондонський Арсенал та мадридський Реал. Але, за словами журналіста, головне, щоб українець грав.

Відомий український журналіст Роман Бебех сказав, у якому клубі він бачить вінгера донецького Шахтаря та збірної України Михайла Мудрика.

«Арсенал дуже непогано. Артета показує позиційний футбол. Було б непогано. Його можна бачити і в Реалі. Мені, здається, що навіть в Іспанії він би краще розкрився, ніж в Англії. Мені так здається», – сказав Роман Бебех в інтерв’ю Футбол 24. 

Також журналіст наголосив на тому, що головне, аби Мудрик мав ігрову практику у новій команді.

«Треба, щоб він грав. В Реалі грає Вінісіус Жуніор. На даному етапі Вінісіус уже адаптований. Півтора роки треба було Вінісіусу, щоб адпатуватися в Іспанії», – додав Бебех.

У цьому сезоні Михайло Мудрик, якого ЗМІ сватають в Арсенал, зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.