«Його підписання викликало подив»: Лунін увійшов до символічного списку найкращих трансферів Реала

Переглядів 6199
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Його підписання викликало подив»: Лунін увійшов до символічного списку найкращих трансферів Реала
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Після підписання Реалом 16-річного нападника Палмейраса Ендріка за 35 мільйонів євро закордонні ЗМІ вирішили проаналізувати успішність останніх підписань клубом молодих талантів.

 2013 року Реал запросив до себе 12 молодих талантів віком до 21 року. До цього списку потрапив і голкіпер Андрій Лунін. Портал Goal поставив українця на 8-е місце рейтингу.

Видання вважає, що придбання Луніна разом із Тібо Куртуа в одне літнє вікно 2018 року було вельми спірним рішенням, яке позначилося на ігровому часі Андрія.

«Невже Лунін винен у тому, що провів лише одинадцять матчів за Реал Мадрид? Його підписання викликало подив: голкіпер прибув з української Зорі того ж літа, що й Тібо Куртуа».

Луніна тричі відправляли в оренду за цей період. Він виступав за:

  • Леганес (2018-2019);
  • Вальядолід (2019-2020);
  • Ов'єдо (2020).

Попри те, що зараз Лунін є дублером Куртуа, журналісти радять йому шукати можливість перейти до клубу, готового запропонувати місце у стартовому складі, оскільки Луніну у свої 23 роки ще слід продовжувати розвиватися.

Нагадаємо, що Лунін перейшов до табору іспанського гранда влітку 2018 року з луганської Зорі за 8,5 мільйонів євро. За весь час українець зіграв лише у 11 матчах за основу Реала.