«Йому швидше потрібно працювати з м'ячем»: Медін назвав слабкі сторони Луніна

Переглядів 5118
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Йому швидше потрібно працювати з м'ячем»: Медін назвав слабкі сторони Луніна
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Багаторічний воротар Дніпра та тренер воротарів Дніпра-1 Микола Медін прокоментував гру Луніна за Реал. Він виділив слабкі та сильні сторони українського голкіпера.

Колишній воротар Дніпра Медін в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net описав сильні сторони Луніна та розказав свої враження від гри українця в матчі проти Барселони.

«Хлопець дуже працелюбний, цілеспрямований. Сила Луніна – психологічна стійкість. У будь-якій ігровій ситуації він поводиться врівноважено. Ми це бачили у грі Реала проти Барселони. Лунін був спокійний і впевнений, а це те, що надавало команді впевненості».

Також Медін знайшов і єдине слабке місце Луніна. Він розповів, який потенціал має український воротар та що потрібно, щоб він його розкрив.

«Має сильні ноги, гарний поштовх, і на виходах він грає чудово. Єдине слабке місце Луніна – робота ногами в умовах пресингу. У таких ситуаціях йому швидше потрібно працювати з м'ячем та миттєво приймати рішення. Лунін справді може досягти топ-рівня, але для цього він повинен мати постійну ігрову практику, можливість змагатися з найкращими на міжнародній арені», — заявив Медін в інтерв’ю для FanDay.net.

Цього сезону Лунін провів шість поспіль матчів за Реал, у яких пропустив чотири голи та здійснив аж 13 сейвів. Контракт 23-річного українця із вершковими розрахований до літа 2024 року. Портал Transfermarkt оцінює його у чотири мільйони євро.