«Йовічевіч - чудовий фахівець зі своїм стилем»: Бондаренко порівняв наставника шахтаря з Де Дзербі

Переглядів 523
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Йовічевіч - чудовий фахівець зі своїм стилем»: Бондаренко порівняв наставника шахтаря з Де Дзербі
Артем Бондаренко. Фото ФК Шахтар
Півзахисник Шахтаря Артем Бондаренко висловився про останніх двох тренерів донецького клубу - Роберто Де Дзербі та Ігоря Йовічевича.

Артем Бондаренко, порівнюючи роботу під керівництвом Роберто Де Дзербі та Ігора Йовічевича, виділив сильну європейську методику хорватського фахівця.

«Кожен тренер має свої відмінності і свій стиль роботи. Ми, гравці, повинні бути готовими до того, що нам запропонує штаб. 

Можу сказати, що Ігор Йовічевіч - чудовий фахівець зі своїм стилем і сильною європейською методикою роботи. Шахтарю пощастило, що вдалося вчасно його запросити і він тепер із нами».

Також півзахисник відзначив ключову навичку Йовічевіча - він стежить за всіма подіями на полі, що дає йому змогу швидко впливати на все, що відбувається. 

«Це тренер, який швидко реагує на всі події на полі. Він добре бачить гру. Може пояснити своє бачення і найкращий шлях досягнення успіху. Ви бачили, бували матчі, коли не все складалося, як нам хотілося б.

Але Шахтар - це вольова команда. У нас є той характер, який не дозволяє змиритися із самою можливістю поразки», - сказав Бондаренко в інтерв'ю для «Українського футболу».

Нагадаємо, Де Дзербі очолював Шахтар із літа 2021 року до початку війни в Україні. Далі команду підхопив Ігор Йовічевіч, який перебрався в донецький клуб із Дніпра-1 на правах вільного агента.

Бондаренко за підсумками голосування вболівальників випередив Тараса Степаненка і Георгій Судакова, який отримав звання найкращого гравця Шахтаря у квітні.

22-річний Бондаренко в нинішньому сезоні провів за Шахтар у всіх турнірах 33 матчі, забив сім голів і віддав п'ять результативних передач.