Йовічевіч: «Ми хочемо покласти свої життя на футбольному полі і так віддячити воїнам»

Переглядів 578
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
Йовічевіч: «Ми хочемо покласти свої життя на футбольному полі і так віддячити воїнам»
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч напередодні матчу-відповіді плей-офф Ліги Європи з французьким Ренном поспілкувався з представниками ЗМІ.

Зовсіс скоро страшна дата – річниця від початку повномасштабної війни проти України. Наставник Шахтаря Ігор Йовічевіч зазначив, що це додає ще більшої мотивації команді.

«Дійсно, від першого дня нашої подорожі, яка почалася пів року тому, ми завжди навіть на тренуваннях, а не лише на матчах, відчуваємо величезну відповідальність перед українським народом, перед Україною, перед воїнами, які б’ються за нашу свободу. І тут подяка їм щодня і сто разів на день. Футбол – це є гра, врешті-решт це гра. А те, що відбувається зараз в Україні, – це життя». 

Йовічевич зазначив, що гравці Шахтаря зроблять все, щоб досягти позитивного результату та порадувати ЗСУ. 

«Тому ми хочемо покласти свої життя на футбольному полі і так віддячити воїнам за те, що вони роблять для нас там, де дійсно показують свій характер та волелюбність. Ми разом сильніші. І все, що ми робимо і робили останні пів року, – це так ми віддячували ЗСУ, людям, які б’ються за нас, віддають свої життя за нас». 

За словами наставника «Шахтаря», команда віддає всі сили на поле, щоб українські військові пишалися донецькою командою. 

«Ми всього лише граємо у футбол, але граємо із серцем і віддаємо останні сили на полі, щоб вони, коли дивляться ті 95 хвилин, пишалися нами. Це є наша відповідальність у завтрашньому матчі і в майбутніх, поки триває ця жахлива війна, яка, я хочу, щоб закінчилась», – цитує Йовічевіча пресслужба клубу.

Матч Ренн-Шахтар відбудеться завтра, 23 лютого, у Франції. Поєдинок прийме стадіон «Роазон Парк». Початок зустрічі запланований на 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, що перша гра закінчилася мінімальною перемогою «гірників» з рахунком 2:1.

 

X