Йовічевіч різко відповів на претензії Дніпра-1 та інших клубів щодо перенесення матчів Шахтаря

Переглядів 418
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Йовічевіч різко відповів на претензії Дніпра-1 та інших клубів щодо перенесення матчів Шахтаря
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч підбив підсумки першої частини сезону. Тренер зачепив тему перенесення поєдинків в УПЛ для учасників єврокубків.

На думку 49-річного хорватського фахівця, потрібно йти на поступки українським командам, які представляють країну на міжнародній арені.

Йовічевіч заявив, що завдяки перенесенню гри з Минаєм у внутрішній першості Шахтарю вдалося добре виступити в матчі п'ятого туру Ліги чемпіонів проти Селтіка (1:1).

Проте Олександрія не пішла на зустріч «гірникам» у аналогічному питанні перед вирішальним матчем у групі з Лейпцигом, і Шахтар програв (0:4).

«Ми маємо бути єдиними, а не сперечатися через те, щоб перенести один матч. Ми просто хотіли бути свіжими, щоби на весь світ показати, що ми граємо за Україну, і здобути очки в таблицю коефіцієнтів УЄФА», – цитує Йовічевіча офіційний сайт Шахтаря.

З приводу перенесення матчів Шахтарю пред'являли претензії Дніпро-1 та Динамо, які також брали участь у єврокубках, однак у підсумку зіграли більшу кількість матчів в УПЛ.

Зазначимо, що першу частину сезону «гірники» завершили на другому місці у турнірній таблиці чемпіонату України. В активі команди Йовічевіча 30 набраних очок після 13 зіграних поєдинків.

Команда продовжить свої виступи в єврокубках. У плей-офф Ліги Європи на Шахтар чекає протистояння з Ренном.

X