Іспанський тренер є основним кандидатом на посаду наставника Челсі: він з Барсою виграв Лігу чемпіонів

Переглядів 35462
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Іспанський тренер є основним кандидатом на посаду наставника Челсі: він з Барсою виграв Лігу чемпіонів
Луїс Енріке. Фото: Google
52-річний іспанський наставник Луїс Енріке може очолити лондонський Челсі, який шукає нового головного тренера після відставки англійця Грема Поттера.

Іспанський тренер Луїс Енріке став основним кандидатом на посаду головного тренера лондонського Челсі, за який грає український вінгер Михайло Мудрик. Про це повідомляє авторитетне британське видання Daily Mail.

Відомо, що Енріке вже давно працює над своєю англійською мовою. Була також інформація, що представники іспанського спеціаліста відправили менеджменту Челсі презентацію PowerPoint з плануванням проекту лондонської команди.

Журналіст The Guardian Джейкоб Штайнберг також зазначає, що ініціатором запрошення Юліана Нагельсманна є співвласник Челсі Бегдад Егбалі. Однак сам німець не хоче повертатися до роботи вже зараз, маючи намір зробити паузу до літа. Також керівництво лондонського клубу планує детально вивчити особливості тренера, які простежувалися під час його роботи в Баварії. Маються на увазі риси характеру та постійні тактичні експерименти.

Окрім цього, Челсі виявляє зацікавленість до таких кандидатур, як Маурісіо Почеттіно (вільний агент), Олівера Гласнера (Айнтрахт) та Рубена Аморіма (Спортінг). Такж є варіант з легендою «аристократів» Френком Лемпардом, якому можуть запропонувати статус виконуючого обов’язки головного тренера.

Челсі на даний момент з 39 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці АПЛ. Також «аристократи» продовжують грати в Лізі чемпіонів, де в рамках 1/4 фіналу вони зустрінуться з мадридським Реалом.

Що стосується українського вінгера Михайла Мудрика, то українець на даний момент зіграв за Челсі дев'ять матчів та відзначився одним асистом.