«Історія Реброва зі збірною України може отримати несподіваний поворот»: джерело розкрило деталі

Переглядів 868
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Історія Реброва зі збірною України може отримати несподіваний поворот»: джерело розкрило деталі
Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
Відомий журналіст Віктор Вацко поділився думкою про можливий перехід Сергія Реброва із Аль-Айна на посаду головного тренера збірної України.

Вацко заявив, що керівництво Аль-Айна не збирається розривати контракт з українським фахівцем Сергієм Ребровим, якого вважають основним претендентом на посаду головного тренера національної команди України.

За словами журналіста, боси арабського клубу вважають винними в невдачах команди лише себе та невдалу літню трансферну кампанію.

«Наскільки мені відомо, керівництво Аль-Айна бере на себе відповідальність за результати цього сезону і визнає, що провалило трансферну кампанію.

Більше того, у серпні стартує Азіатська Ліга чемпіонів, і керівництво Аль-Айна потихеньку промацує Реброва, щоб він залишався у клубі до серпня».

Також Вацко впевнений, що УАФ потрібно робити конкретні кроки, щоб переманити Реброва до нашої збірної, інакше фахівець може залишитися в Аль-Айні.

«Тому зараз все так розгортається, що історія взаємин Реброва зі збірною України, ще не розпочавшись, може здобути несподіваний поворот.

Особливо цей поворот станеться, якщо в УАФ тільки чекатимуть, що ця ситуація розрулиться сама по собі, нічого не роблячи», – сказав журналіст в ефірі авторської програми Вацко on air.

Нагадаємо, що Олександр Петраков у 2023 році перестав бути головним тренером збірної України та очолив команду Вірменії. Основним претендентом на посаду наставника нашої національної збірної є Ребров.

Після 13-ти зіграних турів у чемпіонаті ОАЕ Аль-Айн посідає сьоме місце з 22 очками в активі.

X