Качараба разом зі Славією здобув срібні медалі чемпіонату Чехії: раніше українець з празькою командою виграв Кубок країни

Переглядів 797
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Качараба разом зі Славією здобув срібні медалі чемпіонату Чехії: раніше українець з празькою командою виграв Кубок країни
Тарас Качараба. Фото: Славія
28-річний український захисник празької Славії Тарас Качараба разом зі своєю командою посів друге місце в цьому сезоні чемпіонату Чехії, пропустивши вперед столичну Спарту.

В заключному турі «Чемпіонського раунду» Вищої ліги першості Чехії празька Славія на своєму полі здобула розгромну вікторію над Словацко (4:0).

Український захисник Славії Тарас Качараба потрапив у заявку на цю зустріч, однак провів весь матч на лаві запасних.

За пісдумками сезону Славія та Спарта набрали по 78 очок (дві празькі команди видали класний сезон). Але за особистими зустрічами Спарта переграла Славію, а тому здобула золоті медалі чемпіонату Чехії.  До слова, для Спарти це перше чемпіонство країни, починаючи з сезону 2013/2014. Всього празький клуб виграв на даний момент 43 трофеї чеської першості, якщо брати до уваги і часи Чехословаччини.

Зазначимо, що Качараба раніше з Славією вигравав чемпіонат Чехії сезону 2020/2021, а також здобував Кубки країни у тому ж сезоні 2020/2021 і в цьому сезоні 2022/2023. До слова в фіналі Кубку Чехії на початку травня Славія обіграла саме Спарту з рахунком 2:0.