Калитвинцев і Полісся: головний тренер «вовків» назвав завдання команди у історичному першому сезоні в УПЛ

Переглядів 7775
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Калитвинцев і Полісся: головний тренер «вовків» назвав завдання команди у історичному першому сезоні в УПЛ
Юрій Калитвинцев. Фото: Google
Головний тренер житомирського Полісся Юрій Калитвинцев озвучив завдання для його команди на наступний сезон. Клуб вперше у власній історії зіграє в УПЛ.

27 травня житомирське Полісся стало чемпіоном Першої ліги, обійшовши київську Оболонь. В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» головний тренер команди Юрій Калитвинцев запевняє, що вже забув про чемпіонство і готується до нового, дебютного, сезону в українській Прем'єр-лізі.

«Клуб розвивається поступово. Створюватиметься конкурентоспроможна команда, яка здатна заявити про себе на рівні УПЛ. Ми вже забули про своє чемпіонство у Першій лізі і почали готуватися до Прем’єр-Ліги». 

Наставник «вовків» повідомив, що клуб наразі веде перемовини з потенційними новачками.

«Спочатку варто створити колектив, а потім ставити амбітні завдання. Якщо буде багато новачків, то доведеться будувати нову команду спочатку. Йдуть складні переговори з потенційними новачками, але поки без конкретики» – розповів Калитвинцев.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про підписання житомирянами голкіпера збірної Нігерії Чиджоке Аніагбосо.

  • Калитвинцев очолив Полісся влітку 2021 року. Команда під його керівництвом провела 42 гри: 26 перемог, 6 нічиїх та 10 поразок.
  • Минулим місцем роботи 55-річного спеціаліста був донецький Олімпік.