Карпати очолить легендарний тренер: до Львова може повернутися культовий наставник «левів»

Переглядів 11137
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
6 голосів
Карпати очолить легендарний тренер: до Львова може повернутися культовий наставник «левів»
Мирон Маркевич. Фото: Google
Керівництво львівського клубу веде активні переговори з одним із найіменитіших представників українського тренерського цеху.

Двічі в одну річку не війдеш, а вп’яте очолити один і той самий клуб, чому б і ні!  Керівництво львівський Карпат може знову повернути на тренерський місток «левів» легендарного Мирона Маркевича.

Таку сенсаційну заяву, посилаючись на власні джерела, зробив журналіст Ігор Бурбас розмістивши відповідний допис у своєму телеграм-каналі.

Одним з ймовірних асистентів Мирона Богдановича може стати його син Остап. Однак цілком ймовірно, що Остап Маркевич буде головним тренером, але в іншому клубі, можливо українському. Швидше за все, саме самостійній роботі Маркевич-молодший і віддасть перевагу, - додав Бурбас.

Нагадаємо, що Мирон Маркевич до сьогоднішнього часу чотири рази був головним тренером Карпат зі Львова: 1992-1995, 1996-1998, 2000-2001 та 2002-2004 роках. 

Останнім місцем роботи Мирона Маркевича був Дніпро, який він очолював в період з 2014 по 2016 роки.

Саме з Дніпром Маркевич досяг найбільшого досягнення в своїй тренерській кар'єрі - вивів команду з Дніпра до фіналу Ліги Європи в 2015 році і в тому ж сезоні виборов бронзу УПЛ.