«Карпати зробили фанів щасливими»: Лупашко – про важливість перемоги над Чорноморцем в Кубку України

Переглядів 304
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Карпати зробили фанів щасливими»: Лупашко – про важливість перемоги над Чорноморцем в Кубку України
Владислав Лупашко. Фото: ФК Карпати
Головний тренер Карпат Владислав Лупашко підбив підсумки вчорашнього матчу 1/16 фіналу Кубка України проти Чорноморця (3:0), який проходив у Львові.

Лупашко після матчу з Чорноморцем наголосив, що гра Карпат повинна приносити не лише результат, але і задоволення від футболу.

«Результат міг бути різним, проте віддаватися, домінувати, намагатися вигравати, створювати моменти – ми повинні це робити завжди. Я вважаю, що сьогодні ми зробили фанів щасливими і це найголовніше. У наш час клуби, гравці, тренери повинні грати для вболівальників. А коли ти приходиш і засинаєш під час футболу, то він нікому не потрібен. 

Тому коли гравці налаштовані на атаку, то гра стає набагато цікавішою та привертатиме увагу. Я вважаю, що все більше вболівальників захоче приходити на стадіон. Зараз діти з батьками йдуть додому і вони всі щасливі. Це завдання футбольної команди, тренера та кожного футболіста», – наводить слова Лупашка сайт Карпат. 

  • Базовою датою проведення матчів 1/8 фіналу є 30 жовтня 2024 року.
  • Наступні дві стадії турніру пройдуть у квітні 2025-го, а фінал заплановано на 14 травня.
  • Нагадаємо, що минулого року володарем Кубка України став донецький Шахтар, який переміг у фіналі полтавську Ворсклу (2:1).