Каррагер пояснив, чому включив Зінченка до символічної збірної сезону АПЛ: не обійшлося і без критики

Переглядів 480
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Каррагер пояснив, чому включив Зінченка до символічної збірної сезону АПЛ: не обійшлося і без критики
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Колишній захисник Ліверпуля Джеймі Каррагер пояснив, через що гравець Арсеналу Олександр Зінченко опинився у символічній команді сезону в чемпіонаті Англії.

Напередодні Джеймі Каррагер назвав 11 футболістів, які, на його думку, були найкращими в чемпіонаті Англії цього сезону. У команді легенди Ліверпуля знайшлося місце і для Олександра Зінченка.

Каррагер залишився вражений грою 26-річного українця, особливо у січні та лютому. Джеймі пояснив, чому саме Зінченко опинився у його збірній. Не обійшлося і без критики.

«Я вибрав Зінченка, і справді вважаю, що останнім часом разом з Арсеналом він здав у грі в обороні. Але я не можу забути січень та лютий, коли Арсенал був у чудовій формі, і Зінченко брав на себе величезну відповідальність, займаючи позицію у півзахисті, особливо у матчах, у яких вони забивали наприкінці».

Легенда Ліверпулю вважає, що в цьогорічному успіху Арсеналу велику роль відіграв саме Олександр.

«На мою думку, Зінченко відіграв величезну роль в успіху Арсеналу. Також я вважаю, що він та Габріел Жезус значно підняли загальний рівень команди», – цитує Каррагера Sky Sports.

Нагадаємо, що Арсенал йшов на вершині турнірної таблиці 248 днів, але поступився золотом Манчестеру Сіті.

Цього сезону Зінченко провів за Арсенал 33 поєдинки, в яких забив один гол та віддав дві гольові передачі.