Казахстанський клуб міг підписати Коноплянку: пропонував умови кращі, ніж у Клужі

Переглядів 26334
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Казахстанський клуб міг підписати Коноплянку: пропонував умови кращі, ніж у Клужі
33-річний український вінгер Євген Коноплянка міг опинитися в Ордабаси, але віддав перевагу румунському Клужу. Клуб із Казахастану заманював українця до себе вигідними умовами.

Ордабаси був зацікавлений у підписанні українського півзахисника Євгена Коноплянки. Про це повідомляє видання Sport Arena.

Казахстанський клуб пропонував українцю вигідніші умови, ніж румунський Клуж, в який в результаті перейшов Коноплянка. Сам Євген не був готовий до переходу в Ордабаси, який вимагав від українця швидкого ухвалення рішення.

Клуж уже офіційно оголосив про підписання 33-річного Коноплянки. Після відходу з польської Краковії українець з першого липня перебував у статусі вільного агента.

  • В минулому сезоні Коноплянка зіграв за Краковію 28 матчів, у яких він забив чотири м’ячі та віддав дві результативні передачі.
  • Ордабаси цього літа вже підписав двох українських футболістів – півзахисника Євгена Макаренка та нападника Артема Бєсєдіна.
  • У першому поєдинку другого кваліфайн-раунду Ліги конференцій Ордабаси розписали мирову 2:2 з варшавською Легією українця Ігора Харатіна. Матч-відповідь відбудеться третього серпня у Польщі.