«Кент, я на поїзді не їздив два роки»: Алієв з Мілевським прибули на прощальну гру Селезньова – фото

Переглядів 9965
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
«Кент, я на поїзді не їздив два роки»: Алієв з Мілевським прибули на прощальну гру Селезньова – фото
Олександр Алієв та Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній півзахисник збірної України та київського Динамо Олександр Алієв, який зараз служить у ЗСУ, висловився щодо прибуття на прощальну гру Євгена Селезньова.

Екс-гравці київського Динамо Олександр Алієв разом з Артемом Мілевським вже прибули до Ужгорода для проведення поєдинку на честь Євгена Селезньова.

Алієв розповів, як йому вдалося потрапити на цей захід. Також він запевнив, що буде завжди приїжджати на подібні події, якщо гроші йдуть на допомогу ЗСУ.

«Вчора сів у поїзд, їхали із Мілевським. Кажу: «Кент, я поїздом не їздив уже десь два роки».

Я дуже вдячний своїм командирам за те, що вони відпустили мене на такий матч. Я з радістю завжди відгукуюсь. Будь-які заходи, де збирають гроші для наших пацанів – я завжди приїду, якщо є така нагода».

Алієв хоче, щоб цей матч пройшов ідеально за задумом Селезньова, адже екс-нападник Шахтаря довго йшов до цієї події.

«Селезньов зробив прощальний матч та збір коштів для ЗСУ. Дай Боже, щоб усе вийшло так, як він хотів і мріяв. Щоб було багато коштів для наших хлопців», – сказав Алієв в інтерв'ю FootballHub.

Благодійний матч на стадіоні «Авангард» відбудеться сьогодні та розпочнеться о 17:00.

Відомі склади команд на гру:

  • Команда «Помаранчева»: Даріо Срна, Ярослав Ракицький, Василь Кобін, Артем Довбик, Юрій Вірт, Олександр Алієв, Михайло Кополовець, Олександр Горяїнов, Адріан Пуканич, Валерій Федорчук, Сергій Булеца, Олег Герасим'юк, Володимир Єзерський, Віктор Вацко та Володимир Кобельков.
  • Команда «Біло-блакитна»: Євген Селезньов, Андрій Ярмоленко, Денис Бойко, Артем Мілевський, Микола Шапаренко, Георгій Бущан, Артем Федецький, Валерій Лучкевич, Андрій Русол, Олександр Піхальонок, Євген Шахов, Руслан Ротань, Олександр Хацкевич, Юрій Максимов, Олег Шелаєв, Мирон Маркевич, Тарас Михалик, Віталій Лисицький, Олександр Заваров і Віктор Микита.