«Керівництво клубу було дуже розчаровано»: Циганик поділився головною проблемою Маркевича у Карпатах

Переглядів 15818
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Керівництво клубу було дуже розчаровано»: Циганик поділився головною проблемою Маркевича у Карпатах
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати
Відомий український журналіст, коментатор та ведучий програми Циганик Live Ігор Циганик розповів про завдання Карпат на новий сезон. У Львові дуже розраховують на Мирона Маркевича.

Журналіст Ігор Циганик розповів, що керівництво львівських Карпат було розчароване не виходом команди до УПЛ за підсумками сезону 2022/23.

«Я знаю, що завдання у Карпат дуже амбітні і вони не обмежуються лише виходом в УПЛ. Керівництво клубу було дуже розчаровано тим, що команда не змогла пройти у цьому сезоні. В липні команда буде відкривати нову базу».

Також Циганик назвав головну проблему, яка стоїть перед Мироном Маркевичем.

«Дуже великі надії на Маркевича. У Львові він асоціюється з успіхами львівського футболу. Важко зараз щось казати, але наголошую на тому, що дуже мало кваліфікованих футболістів є зараз на ринку, які могли би підсилити команду, яка ставить завдання повернутися у Прем’єр-лігу», – сказав Циганик в етері авторської ютуб-програми

Також журналіст зазначив, що Карпати шукають нападника, який зможе забити 10-15 голів за сезон та допоможе вийти в елітний український дивізіон. Але поки що в клубу немає відповідної кандидатури.

  • У минулому сезоні Карпати посіли п'яте місце в чемпіонській групі Першої ліги та не вийшли в елітний український дивізіон.
  • Маркевич раніше чотири рази очолював Карпати (1992-1995, 1996-1999, 2001-2002, 2003-2004).
  • Перший офіційний матч у новому сезоні для підопічних Маркевича відбудеться 29 липня проти Хуста.