«Керівництво клубу веде гравців на поліграф»: джерело розповіло про дивний матч між молодіжками Динамо та Ворскли

Переглядів 3386
Артем Жилінський Артем Жилінський
0 голосів
«Керівництво клубу веде гравців на поліграф»: джерело розповіло про дивний матч між молодіжками Динамо та Ворскли
Матч Ворскла U-19 – Динамо U-19. Фото: ФК Динамо
Український журналіст Михайло Співаковський розповів про дивний матч між молодіжними командами Ворскли та Динамо, який завершився перемогою киян із рахунком 4:3.

У першому таймі Ворскла U-19 забила три м'ячі, але у підсумку полтавська команда примудрилася програти Динамо U-19. Михайло Співаковський у програмі «ТаТоТаке» здивувався такому перебігу подій матчу.

«Найцікавіше, що сталося у матчі основних команд Ворскли та Динамо (1:2) – це те, що сталося напередодні у поєдинку молодіжних команд».

За словами журналіста, після поєдинку керівництво Ворскли водило гравців на детектор брехні, про результати якого поки що немає інформації.

«Одна команда веде в рахунку 3:0, а потім інша команда забиває чотири м'ячі та виграє. За нашою інформацією, після цього керівництво клубу веде гравців, переважно 18-річних, на поліграф, вони, що дивилися інтерв'ю Севідова?».

Варто зазначити, що після цього кілька гравців молодіжної полтавської команди було включено до заявки наступного дня до заявки на матч основного складу Ворскли проти Динамо (1:2).