Хацкевич без компенсації не залишиться: подробиці звільнення білоруса із Заглембє

Переглядів 316
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Хацкевич без компенсації не залишиться: подробиці звільнення білоруса із Заглембє
Олександр Хацкевич. Фото: ФК Динамо
З'явилися нові подробиці щодо звільнення колишнього тренера київського Динамо Олександра Хацкевича з посади наставника польського Заглембє із Соснівця.

Олександра Хацкевича звільнено з посади головного тренера Заглембє з Сосновеця. Ця новина сколихнула футбольний світ України, де білоруський фахівець довгий час грав і очолював столичне Динамо.

Однак розставання вийшло зовсім не мирним. Заглембє запропонував Хацкевичу розірвати контракт за обопільною згодою, який був укладений до кінця сезону. Однак білоруський наставник відмовився від цієї пропозиції, а тому отримає всю заробітну плату, яку мав заробити до кінця року. Про це повідомило Sport.ua.

Разом із Хацкевичем клуб залишить і спортивний директор Михайло Залевський, який також є білорусом.

Крім того, Заглембє планує розлучитися з українськими футболістами, які приєдналися до команди під час зимового трансферного вікна. Олексій Довгий, Олексій Шевченко, Артем Полярус та Олексій Биков, імовірно, покинуть клуб.

Новим головним тренером Заглембе став Марек Сагановскі, який запросив до себе в помічники ексгравця харківського Металіста Северина Ганцарчика.

  • Зазначимо, що ситуація навколо клубу стала напруженою після серії невдалих ігор і зростанням критики з боку вболівальників, що стало причиною нападу групи радикально налаштованих фанатів.
  • Хацкевич провів на чолі польської команди шість матчів (дві нічиї та чотири поразки).
  • Заглембе посідає останню, 18, сходинку в таблиці, маючи в активі лише 13 набраних балів.