«Хацкевич не любив гравців, яких приводив Красніков»: вихованець Шахтаря – про перегляд у Динамо

Переглядів 1493
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
5 голосів
«Хацкевич не любив гравців, яких приводив Красніков»: вихованець Шахтаря – про перегляд у Динамо
Дмитро Білоног. Фото: Google
Один із найталановитіших випускників академії Шахтаря Дмитро Білоног, розповів як свого часу міг опинитися в лігві найлютіших ворогів «гірників».

Отримав підніжку від того, від кого чекав найменше. Вінгер польського клубу Хробри з Глогува Дмитро Білоног відверто розповів, кому має завдячувати непідписанням контракту з київським Динамо. 

«Після вильоту Зірки з УПЛ мене запросили на перегляд до Динамо. У нас була наприкінці збору товариська гра із Колосом. Я зіграв добре. Очікував, що мені після матчу запропонують контракт, або, як мінімум, візьмуть на збори до Австрії із командою. 

Виявилося, що інші інтереси у головного тренера Олександра Хацкевича. Багато писали, що він не дуже любив гравців, яких пропонував тодішній спортивний директор Динамо Євген Красніков. Хлопці із команди були в шоку, як мене не залишили», – сказав Білоног.

Також Білоног відповів і на питання, спілкувався чи ні він після тієї гри безпосередньо з Олександром Хацкевичем.

«Я нічого йому казати не став. Для мене це було найбільш неочікуване рішення. Я був у ступорі пару днів», – розповів Білоног в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол».

  • В сезоні 2022/2023 років Білоног виступав за клуб Хробри із другого за силою дивізіону Польщі: 4 поєдинки;
  • З 2012 по 2015 роки Білоног перебував у структурі Шахтаря, звідки перейшов до російського Уралу;
  • Також Білоног виступав за Зірку з Кропивницького, Олімпік, Динамо (Мінськ), фінський Марієгамн, російський Єнісей, Минай та литовський Рітеряй;
  • Трансфермаркт оцінює гравця в 200 тисяч євро.