Хацкевича відправлено у відставку після розгрому: підопічні білоруса програли добре знайомій українцям команді

Переглядів 8767
Дмитро Котков Дмитро Котков
5 голосів
Хацкевича відправлено у відставку після розгрому: підопічні білоруса програли добре знайомій українцям команді
Олександр Хацкевич. Фото: Google
Олександр Хацкевич шукатиме собі нову команду після того, як його було звільнено з кіпріотської Карміотісси. Білорус працював у цьому клубі з вересня.

Білоруський спеціаліст Олександр Хацкевич більше не є головним тренером кіпріотської Карміотісси, повідомляє сайт «Динамоманія».

Екс-наставник київського Динамо залишив пост головного тренера Карміотісси ще 31 жовтня. Таке рішення було прийняте після поразки з рахунком 0:4 від ларнакського АЕКа, з яким в рамках Ліги Європи грало київське Динамо та з яким гратиме в Лізі конференцій Дніпро-1. Офіційно сторони розірвали контракт за взаємною згодою сьомого листопада.

Хацкевич очолив клуб з Кіпру 18 вересня. Під керівництвом білоруського коуча Карміотісса зіграла шість поєдинків, в яких тричі перемогла, двічі поступилася та один раз зіграла внічию. Наразі команда з містечка Пано Полемідія іде на десятому місці в чемпіонаті Кіпру.

На даний момент, судячи зі сторінки Карміотісси у Фейсбуці, команду тренує Христос Харалабус.

Олександр Хацкевич раніше тренував Динамо Мінськ, збірну Білорусі (U-18), Вітебськ, київське Динамо-2, збірну Білорусі, київське Динамо та Ротор.